Maleisie!
Door: Wout & Patrice
Blijf op de hoogte en volg Wout &Patrice
09 Mei 2007 | Maleisië, Malakka
Zoals gezegd ging vandaag het wekkertje erg vroeg! 6:20 uur :-(
Op een of andere manier beide slecht geslapen en midden in de nacht kwamen onze buern (stom dronken) thuis, die dachtenb dat ze in onze kamer moesten zijn. :-(
Snel even in het hotel ontbeten en met de rug zak op tocht maar richting het busstation gaan lopen. ja ja ja. 8:15 uur (veel te vroeg dus) arriveerde we op het bus station waar de bus al wel klaar stond.
Na een uurtje rijden bereikte we al de grens waar we er allemaal uit moesten voor bagage- en paspoort-controle. Hier na de bus weer in en na een korte tussen stop stonden we 13:00 uur in Melaka of hoe ze het hier ook wel schrijven Malakka Melacca Malacca, of te wel het maakt allemaal niets uit het is al snel goed! :-)
Een beetje overmoedig hebben we het hotelletje dat we gevonden hadden direct voor twee nachten vastgelegd. Echet hebben we met de Loneley Planet in de hand de middag al even rondgelopen, en zijn nu al tot de ontdekking dat we het meeste al wel gezien hebben. M.a.w. morgen gaan we al (op ons gemakje)door naar Kuala Lumpur. Op het gemakkie ontbijten en dan slechts twee uurtjes in de bus.
Lazen net dat er a.s. zaterdag carnaval in Kuala Lumpur is. Dus dat wordt wel een heftige feestelijke bedoeling!!
Volgende berichtje dus uit KL!
W&P
09 Mei 2007 - 15:44
Nathalie:
Ha Luitjes,
Ziet er leuk uit!
Geniet lekker van jullie dagen. Ben benieuwd hoe julllie het gaan hebben in MAleisie.
Goede reis!
Groeten Nathalie