een uurtje gewonnen!
Door: Wout & Patrice
Blijf op de hoogte en volg Wout &Patrice
22 Mei 2007 | Thailand, Krabi
Vandaag weer flink gereisd. Zoals voorspeld Appeltje Eitje! Na het ontbijt met de tax naar de haven terminal. Kaartje voor de boot naar Satun gekocht. Nog ff een kopje koffie bij de Starbucks gedronken, en toen de "boot" op. Begon direct lekker. De boot ging steeds stil liggen wegens problemen. Maar na wat morrelen en wat gehamer konden we full speed richting Thailand.
Ook hier zonder problemen de grens over. Sterker nog we kregen een uurtje cadeau! In thailand is het 1 uur vroeger dan in Maleisie. Wisten wij ook niet. Wij lopen nu dus nog maar 5 uur voor op jullie!
Vervolgens de rechtstreekse bus geboekt naar Krabi. Nog even geinternet om wat tijd te doden en om 12:15 uur de bus in.
Redlijk goede en vlotte rit gehad en nu zijn we in Krabi!
Zoals we de berichten hier horen varen alle fery's dus dat is goed nieuws! Morgen zouden we eigenlijk nog een dagje Krabi doen, maar Krabi-town (waar we nu zitten om de Fery te kunnen nemen)is nou niet echt een stad waar je nog even een volledige dag doorbrengt. Dus hebben we besloten morgen de boot van 14:30 uur te nemen. Dan zijn we 16:00 uur op Koh Phi phi:-):-):-):-):-):-)
Nu lekker slapen want zo'n reisdagje is best wel intensief altijd! we hebben dan ook een aardige afstand afgelegd zoals je op het kaartje van gisteren en vandaag kan zien. Morgen "weer" :-) verder!
Groetjes
W&P