Dagje strand
Door: Wout & Patrice
Blijf op de hoogte en volg Wout &Patrice
21 Mei 2007 | Maleisië, Kuala Lumpur
Eerst ff terug naar gisteren avond! Om een uurtje of 21:30 uur kregen we een sms-je van buurman Ger over de mega golven bij Indonesie en Phuket. Vlak hier na nog eentje van buurvrouw Jose en later nog een mailtje van vriend Ernst.
Dat viel even koud op ons dakje. Hier hoor je er dus helemaal niets over! en je merkt er ook niets van. Maar wat nu!
Koh Phi Phi ligt tegenover Phuket. Als het daar zo slecht is vaart de fery ook niet. Balen!!! want nu? Ook even een webcam op Phuket gecheckt, maar hier eigenlijk niets schokkends op gezien. Hmmmmm moeilijk! en het waren van die mooie plaatjes die we op de site van het resort hadden gezien. Grrrrr!
Dus maar plannen gemaakt en e.e.a. uitgezocht via internet om wellicht naar de oost-kust te gaan. (eiland Koh Samui. hier zijn we 3 jaar geleden ook geweest) Maar het nadeel hier van is dat het wel weer uit de route van Puhket ligt (waarvan we terug vliegen). Dus vanochtend toch maar de knoop door gehakt om toch die kant op te gaan en het te gaan zien hoe erg (of niet) het is. als we over kunnen varen, gaan we naar Koh Phi Phi (conform plan) gaat dit niet, dan blijven we in Krabi om daar nog lekker een weekje op het stand door te brengen. En gaan we vrijdag 1 juni met de bus van Krabi naar Phuket (slechts 2 uurtjes). Dus dat wat betreft de golven!
Verder vandaag dus lekker lui op het stand. Lekker ontbeten! (hebben een tentje gevonden waar je ook iets anders kan eten als nasi, rijst of mie in de vroege morgen) En hier na lekker lui op het strand. Wel onder de boom in de schaduw want het is gisteren toch wel hard gegaan in de zon.
Morgen dus volgens planning op weg naar Thailand. Eerst een uurtje met de boot
dan met de tax naar Satun. En in Satun de bus naar Krabi. Appeltje eitje!
Mailen aan de andere kant van de grens weer verder.
Groetjes
W&P
21 Mei 2007 - 15:19
Ronald & Ingrid:
Hoi, heb zoals je ziet je sms gehad dus ik weet de link weer te vinden. Mie lekker joh, anders probeer je eens een varkenskopje, hi. Golven ja dat had ik ook over gehoord, toch maar een waterscooter meenemen denk, voorzichtig!. Morgen thailand? Pas op voor de apen want hier weten we nu dat ze niet al te lief kunnen zijn.
Nou tot horens en veel plezier, groetjes ron en ing.
21 Mei 2007 - 15:25
Ger:
Heej WPtjes,
Goed om te horen dat jullie er geen last van hebben gehad! :-)
Je zal maar bezig zijn met je wakeboard en dan een golfje van 4 meter hoog mee krijgen?
Kom je terug met de kokosnoten in je hand of je zit met je board ver in de jungle ;-)
Dat doet ons weer denken aan..... is die Tarzan foto al gelukt?
Hoewel we willen die foto van Jane in de jungle ook wel even zien! :-) :-)
Nog veel plezier.
Ger, Carla, Melissa, Timothy
22 Mei 2007 - 04:38
W&P:
No nou nou! Die fotos is wel heel gewild geloof ik! Hoewel er meer intresse voor Jane is geloof ik ;-( ha ha ha
Zijn nu op weg naar Crabi en moeten nog 50 minuten op de bus wachten. Maar ja dat weten we want reizen is wachten en veel compromieen sluiten.
Er gaan toch nog heel wat mensen die kant op, dus verwachten wel dat het goed zit. We weten het met een paar uurtjes. Een ding is zeker Thailand voelt weer al thuis komen! Het is moeilijk je vinger er op te leggen maar maar het is gewoon anders.
Vanavond (als we de busreis overleefd hebben) schrijven de rest!
Later!!
W en P -
22 Mei 2007 - 06:41
Eddy:
Hey Wout ik zie een IKEA bus op de foto...heeft die geen mooie slalom bekers ;-) Ps check je mail even