Door: Wout & Patrice

Blijf op de hoogte en volg Wout &Patrice

16 Mei 2007 | Maleisië, Cameron Highlands

Woensdag 16 mei 2007:
Vandaag een easy day! Een excurise geboekt van een 1/2 dag. Waarbij we
zo'n beetje alle bezienswaardigheden uit de omgeving aandoen.
1. Bezoek Budistische Tempel
2. Rose garden bezoekenb
3. Thee plantage/fabriek bezoeken
4. Aarbeiplantage bezoeken
5. Vlindertuin bezoeken
6. Lokale markt

8:45 werden we opgepikt bij ons hostel, dus we konden redelijk
uitslapen. De Chauffeur was goed gemutst en gaf redelijk wat info
onderweg. Gelukkig zaten alle bezienwaardigheden redelijk dicht bij
elkaar in de buurt, dus niet te lang in de mini-van. We zagen namelijk
nog een beetje groen van gisteren.

Na terugkomst om 13:30 uur hebben we ons laten droppen in het centrum
van het dorpje. Hier bij het busstation vast de tickets gekocht voor
morgen. Voor de bus van 8:00 uur naar Penang. Hier steken we over met
de ferry naar Georgetown. Een aardig tripje maar goed de luie
stranddagen zijn bijna inzicht! Verder nog even geluncht op een
terrassje en verder weinig bijzonders deze middag. Gewoon een beetje
rondslenteren en kijken of de was klaar is. Voor slecht 10 Ringet
(circa 2 euro) konden we bij het hostel onze was laten doen. En dat was
wel even nodig na het zweten en het primitieve Taman Negara waar we
vandaan komen.

W&P

• 17 Mei 2007 - 09:42

Ger&Carla:

17-05-2007

Heej Wout en Patrice,

Er is er één jarig, hoera, hoera,
    dat kun je wel zien: dat is hij.
    Dat vinden wij allen zo prettig ja, ja,
    en daarom zingen wij blij.

Hij leve lang hoera, hoera,
    hij leve lang hoera, hoera.

Wout gefeliciteerd!

Maak er samen een leuke dag van!

En wat in het vat zit!!!!
    Komt er bij terugkomst wel uit! Ha ha

Ger, Carla, Melissa, Timothy.

Verslag uit: Maleisië, Cameron Highlands

Beste mensen,

Dit jaar staat onze reis wederom naar Azië gepland! Het schem ziet er als volgt uit:
Amsterdam => Kula Lumpur => Singapore
Sakon
Krabi
Phi Phi Islands
Phuket
Amsterdam (via Kula Lumpur)

N-Joy!

Uitgeslapen!

06 Mei 2007

Vertrek Velserbroek / aankomst Singapore
Wout &Patrice

Beste mensen, Dit is eerste probeersel ipv van onze eigen website. We zijn twee nogal reislustige types. E.e.a. is eigenlijk pas enkele jaren geleden ontstaan. En hoe gek het ook klinkt, maar we waren eigenlijk van plan om op wintersport te gaan. Echter nadat we de financiële optelling van onze wintersport van 2003 eens hadden gemaakt waren we er toch wel van overtuigd dat dit iets te veel van het goede van voor 6 dagen sneeuw&plezier. Eigenlijk viel destijds bij toeval ons oog op een aanbieding van een reisorganisatie: 3 weken Thailand voor 890,- euro ! (dus minder duur en i.p.v. 6, maar liefst 21 dagen). De keus was toen snel gemaakt om ons in het Azië-avontuur te storten. Echter hadden wij natuurlijk onze eigen ideeën over de deze reis en hadden een hoop aanvullende wensen en wijzigingen op het aangeboden standaard reisprogremma. Helaas was dit allemaal NIET mogelijk en na een zeer frustrerende middag praten op het reisbureau hebben die avond via www.klm.nl een ticket naar Bangkok geboekt en via Bol.com de Trotter (=reisboek) besteld; En zijn we op gelegenheid 4 weken door Thailand getrokken. Super! Zo is onze passie voor reizen en avontuur begonnen en onze liefde voor Azië ontstaan. Reizen maakt je zo wereld-wijs! Dit jaar staat onze reis wederom naar Azië gepland! De bedoeling van deze site is dan ook onze ervaring met jullie te delen en op deze manier contact te houden met het thuisfront, N-Joy! Wout & Patrice