Relax!
Door: Wout & Patrice
Blijf op de hoogte en volg Wout &Patrice
24 Mei 2007 | Thailand, Bangkok
Vandaag weinig te melden eigenlijk! gewoon super relaxed! Uitgeslapen ontbeten en de heledag bij het zwembad gelegen. echt heeeeel vervelend.
Het is hier momenteel super laag seizoen dus we hadden, samen met nog een stel, het zwembad voor ons alleen! (niets niet vechten om een bedje te bemachtigen. of x-tra vroeg opstaan om met je handdoekje een bedje te claimen! hoe Nederlands! :-) )
Net lekker gegeten helemaal top!
Wout heeft ook al geinformeerd voor z'n duikcursus en gaat waarschijnlijk overmorgen of zondag beginnen. = een stukje theorie + wat reddingsoefeningen in ondiep water. Gevolgd door twee bootduiken op 30 meter. Het zicht schijnt super te zijn en er zijn al veel schildpadden en black reef scharks gezien!!!
Groetjes
W&P
24 Mei 2007 - 15:40
Jose:
Hoi hoi Wout en Patrice,
Heerlijk he zo even relaxen!! En wat fijn dat het nog zo rustig is lekker een bijna "eigen"zwembad en af en toe even wisselen van ligbed. Ha ha je moet wat doen he kun je van de zon naar de schaduw.
Spannend om weer te gaan duiken. Moet je altijd doen als je dat heel leuk vind. En het is natuurlijk overal anders onder water. ga jij nog snorkelen dan??
Het eten zeker ook weer helemaal lekker? Ja thais is ook lekker, beetje pittig.
Hier vandaag ook heel mooi weer morgen ord het nog wel 25 gr maar kans op onweer en regen. En dan gaat het zondag en maandag naar 16 graden met regen.
Maar ik ga maandag weer werken dus dan mag het van mij best regenen.
veel plezier en voor Wout succes met duiken.
van ons allemaal
24 Mei 2007 - 17:18
Ger:
Heej WP`tjs
Toppie man een zwembad voor jullie zelf!
Kun je leuk bommetje doen en direct je eigen golven bewonderen!
Veel plezier met duiken en kijk uit voor de zeekakkelobbessen!
Groetjes Ger en de rest